tirsdag 27. april 2010

Eske i rosa og brune fargetoner laget med Ultimate Pro

 Her har jeg brukt arket "Pink lace".
Svirvlene er laget med Pearl pen, som gir halvperle effekt, begge produktene kommer fra Hobbykunst Moss.
Esken er pyntet med bølgepapp, brunsvertet på kantene, vinetag bilde, papirblomst, blondebånd, et gammelt noteark som er rullet sammen og brunsvertet på kantene, et tekst stempel hvor kantene er revet og svertet. Tilslutt et brunt bastbånd rundt esken. Esken er laget med Ultimate Pro.

tirsdag 20. april 2010

Fargelegging med Distress Ink


 
Her har jeg prøvd meg på fargelegging med Distress Ink på et Sara Kay stempel.

mandag 19. april 2010

.:Blue Heart:.

Her har jeg først malt lerrete med acrylmaling i en vårlig turkisfarge, deretter "svingt" penselen over lerrete med fargen cappoccino. Stemplet med Distress Ink, tekststempel fra Hobbykunst Moss. Klippet ut hjerte fra arket "Blue Heart", revet og svertet kantene med Distress Ink, pyntet deretter med bånd og metallcharms. Avsluttet med svirvler lagd med perle pen. Alt fra Hobbykunst Moss.

lørdag 10. april 2010

onsdag 7. april 2010

Porselensvase med vintagebilde

Hvit porselensvase fra Max Kopp Design AS pyntet med vintagebilde, printet på selvklebende ark. Pyntet med acrylsteiner og hamptau.

Lys pyntet med vintagebilde


Hvit kubbelys pyntet med vintagebilde printet ut på selvklebende ark. Blondebånd satt på i nederkant av bildet med tacky tape. Deretter pyntet med papirblomst og perle. Tilslutt satt litt farge på med rosa perlepins, disse får du på Søstrene Grenes, 40 stk. i ass farger for 4 kroner!!!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails